MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Zuster Jansen

Doelstelling van de organisatie​

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, waarbij hulpbehoevenden onze diensten kunnen inschakelen voor extra zorg en mantelzorg ondersteuning. Zo kunnen ook mensen zonder zorgindicatie of hulpbehoevenden die naast de reguliere thuiszorg extra zorgbehoefte hebben, toch (aanvullende) zorg aanvragen.

Wij werken met kleine regionale teams om landelijk niveau, waaronder ook in Vlissingen. Voor meer informatie over thuiszorg in uw buurt, neem contact op met een van onze collega’s.

Contactgegevens

Naam:                       Zuster Jansen

Adres:                       Asterweg 17A8

                                 1031 HL Amsterdam

Telefoonnummer:      020-6366837

Email:                        info@zusterjansen.nl

Website:                    https://www.zusterjansen.nl/werkgebied/particuliere-thuiszorg-vlissingen/

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.