MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Zorgstroom

Doelstelling van de organisagtie

De doelstelling van Zorgstroom is deskundige hulp die zo goed mogelijk wordt afgestemd op uw dagelijkse, persoonlijke situatie, in samenwerking met de mensen om u heen. Een liefdevolle zorg, waarbij men rekening houd met uw wensen, mogelijkheden en behoeften. Samen zorgen we er voor dat u het leven kan leven zoals u dat wilt.

Het mogelijk belang voor Vlissingen

Zorgstroom werkt vanuit drie kernwaarden: Open: Openstaan voor de wens van de cliënt, open voor een goede dialoog en open voor vernieuwing Passie: De inzet van medewerkers om de gevraagde ondersteuning mogelijk te maken. Creatief in het vinden van oplossingen en het doen van een stap extra. Samen: Het samenwerken van professionals, netwerk en vrijwilligers.

Zorgstroom biedt vele vormen van zorg aan. Zoals zelfstandig wonen, leven met zorg en ondersteuning van dichtbij. Hierbij is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Zorgstroom biedt zorg in heel Walcheren en is altijd in de buurt door de vele vestigingen. 24 uur per dag en zeven dagen per week is Zorgstroom beschikbaar om zorg te verlenen. Deze zorg wordt aangeboden door wijkteams, woonzorgcentra, zorghotels en hospices. Er wordt zorg geboden voor de zorgvrager, maar ook voor de mantelzorger. Zorgstroom biedt zorg aan alle inwoners van Walcheren, zo ook de inwoners van de wijk Oost-Souburg. Mensen die hulpbehoevend zijn kunnen gebruik maken van bijvoorbeeld thuiszorg en huishoudelijke hulp die door Zorgstroom wordt verleend. De diëtiste van Zorgstroom kan ook advies geven over gezonde voeding.

Contactgegevens

Adres:
Breestraat 15
4331 TS Middelburg

Email: info@zorgstroom.nl

Telefoon: 0118 – 684 000

Website: www.zorgstroom.nl

 

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.