MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Zomeractiviteiten

Afgelopen week zijn de zomeractiviteiten weer van start gegaan.

Wethouder Jeroen Portier heeft, dinsdag 26-07-2022, de activiteit in het Schuitvaartpark officieel geopend. Donderdag waren we bij de Omnibus school in Bossenburg.

Het weer heeft deze week goed mee gewerkt, dus we hebben er, met zijn allen, twee fijne dagen van kunnen maken voor ongeveer 200 kinderen.

Als je er nog bij wilt zijn, kun je op de volgende locaties terecht van 13.30 uur tot 16.30 uur:

Dinsdag 2 augustus op Karolingenburght in Oost Souburg

Donderdag 4 augustus, Nelson Mandelapark

Dinsdag 9 augustus, van Nispenplein

Donderdag 11 augustus, Westerzicht

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.