MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Vrijwilligersmarkt online

 

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het algemeen? Op 10 november om 19.00 uur houden het Vrijwilligerspunt Vlissingen en Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) een online vrijwilligersmarkt in de vorm van een webinar, die je vanuit je luie stoel kunt volgen. Je maakt die avond ook kennis met een aantal vrijwilligersorganisaties. Stuur een mail aan vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl als je je wil aanmelden.

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers en wil je ook een filmpje insturen?

Dat doe je als volgt:

  • Inhoud filmpje: houd het simpel en persoonlijk (een selfie-filmpje mag bijvoorbeeld ook), zie het als een welkomstwoord, geef toelichting op jullie vacatures (wat houdt het vrijwilligerswerk bij ons in, hoe werken we, wat verwachten we van jou) en vermeld jullie emailadres en een telefoonnummer.
  • Duur filmpje: maximaal 3 tot 4 minuten; houd het kort, dan de meeste kans dat het bekeken wordt.
  • Aanleveren: via een YouTube of Vimeo link via email naar  vrijwilligerspunt@vlissingen.nl

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.