MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Vraagkracht

 

Wat doet de organisatie?

VraagKracht biedt vraaggerichte gezinsprogramma’s. Een gezinscoach komt bij u thuis om samen met u de veranderingswensen te inventariseren. Deze wensen zet de gezinscoach samen met u om in concrete doelen. Vervolgens vormen deze doelen – samen met werkpunten om deze doelen te behalen – de leidraad van de hulpverlening. Het welzijn en de veiligheid van alle gezinsleden staat hierin voorop.

De gezinscoach maakt samen met u afspraken over het aantal bezoeken dat hij doet om met u aan de doelen te werken. De vraaggerichte gezinsprogramma’s variëren in duur tussen de twee weken en één jaar. De hulp die VraagKracht u kan bieden is geheel vrijblijvend. Samen met u maken we keuzes over de duur en invulling van de hulp.

Bent u op zoek naar deskundigheidsbevordering voor uw team? In het onderwijs, de (jeugd-)zorg of op het gebied van management? Zoekt u iemand die uw studiedag kan begeleiden of uw team kan coachen? Heeft u behoefte aan begeleide intervisie? Of bent u op zoek naar een coach voor uzelf of voor een medewerker, voor vragen over leven, loopbaan, werk, of gezin? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

VraagKracht stelt zich tot doel om in al zijn activiteiten zo vraaggericht mogelijk te werken. Daaruit volgt dat wij steeds werken vanuit de vraag van de klant. Dat betekent concreet dat we van de opdrachtgever willen weten welk resultaat van de training of coaching wordt verwacht. Op basis van die wensen stellen wij een exclusief programma samen.

 

Doelstelling

Vraagkracht is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Ons doel is in nauwe samenwerking met andere partners een bijdrage leveren aan snelle hulpverlening en training en coaching op maat, aan kinderen en jeugdigen, hun ouders/ verzorgers en professionele derden.

 

Mogelijk belang voor de bewoners van het Middengebied en andere organisaties

Voor de bewoners van het middengebied Vraaggerichte gezinsprogramma’s waarin het welzijn en de veiligheid van alle gezinsleden voorop staan. Voor professionals vraaggerichte deskundigheidsbevordering, begeleide intervisie, individuele en team coaching.

Contactgegevens

Adres: Postbus 18 3130 AA Middelburg

Contactpersoon: Via de website of mail Mail: zeeland@vraagkracht.nl

Website: www.vraagkracht.nl

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.