MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Tafel thuis

Doelstelling van de organisagtie

Tafel thuis – Dé Zeeuwse Keuken is een grootkeuken die maaltijden bereiden tegen een betaalbare prijs.

Het mogelijk belang voor Vlissingen

Er wordt binnen de organisatie gestreefd naar het gebruik van verse ingrediënten, een gevarieerd aanbod en aandacht voor individuele wensen zoals bijvoorbeeld dieetmaaltijden of aangepaste maaltijden aan geloofsovertuigingen. De organisatie levert aan mensen thuis, bedrijven en instellingen op diverse Zeeuwse eilanden. Er wordt gewerkt met gezonde seizoensgebonden producten uit de streek. Tafel Thuis – Dé Zeeuwse Keuken biedt de mogelijkheid om iedere week zelf een menu samen te stellen vanuit een keuzemenu wat door de organisatie wordt aangeboden. Deze menu’s bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Hierbij is het ook mogelijk om een een- of tweegangenmenu te bestellen. Indien er speciale dieetwensen of allergieën zijn kan hier rekening mee gehouden worden. Dit geldt ook voor vegetariërs.

Tafel Thuis – Dé Zeeuwse Keuken bezorgt de maaltijden twee keer per week thuis. Daarnaast helpen de bezorgers met het invullen van de menukaart wanneer je hier hulp bij nodig hebt en zijn ze er om je vragen te beantwoorden. Bewoners van Oost-Souburg kunnen gebruik maken van Tafel Thuis -Dé Zeeuwse Keuken. Zij zijn er voor iedereen die niet in de gelegenheid is om zelf te koken of geen zin heeft om het zelf te doen.

Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
Diodeweg 8
4338 PW Middelburg

E-mail: info@tafel-thuis.nl

Telefoon: 0118 – 63 20 30

Website: www.tafel-thuis.nl

 

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.