MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Stichting Dunya

Doelstelling van de organisagtie

Het doel van Stichting Dunya in Vlissingen is om allochtonen en autochtone mensen te helpen integreren in de Nederlandse samenleving. De organisatie wilt dat iedere burger afkomstig uit het buitenland goed kan meedraaien in de maatschappij waar in het bijzonder de vrouwelijke buitenlanders. Stichting Dunya zet daarom projecten op om deze mensen te helpen op het gebied van; educatie, opvoeding, scholing, arbeid, huisvesting, woon en leefomgeving, gezondheidszorg en cultuur en welzijn.

Het mogelijk belang voor Vlissingen

Het helpen integreren van deze mensen zorgt er voor dat eventuele onrust in de gemeente Vlissingen, dus ook Oost-Souburg, verminderd kan worden. Allochtone en autochtone mensen die zich geen weg kunnen vinden in de Nederlandse samenleving krijgen bij deze organisatie de kans om de Nederlandse taal te leren en hoe de Nederlandse samenleving in elkaar steekt. Openingstijden: Lestijden zijn op de volgende dagen op deze uren.

Maandag:
9.30 – 11.30u
19.30 – 21.30u
Dinsdag:
9.30 – 11.30u
19.30 – 21.30u
Woensdag:
9.30 – 11.30u
19.30 – 21.30u
Donderdag:
9.30 – 11.30u 19.30 – 21.30u

Contactgegevens

Adres:
Brouwenaarstraat 4
4382 LK Vlissingen
Email: info@stichtingdunya.nl
Telefoon: 06 – 40 39 30 34
Website: www.stichtingdunya.nl

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.