MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Schuldhulpmaatje

Naar verwachting zal het aantal mensen met problematische schulden strek gaan toenemen. Door vele omstandigheden kunnen geldzorgen ontstaan.  Als hulpverleners willen we graag snel hulp kunnen bieden. Wij begrijpen dat mensen uit schaamte de problemen graag wegmoffelen en de vraag naar hulp uitstellen. Wij willen dat graag doorbreken met het starten van een inloopuurtje in Vlissingen en Middelburg.

De start is in september en is als volgt. 

Vlissingen:

elke eerste maandag van de maand van 9.00 tot 10.00 uur

elke derde maandag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur

Het adres is: De Herberg, Bellamypark 151 Vlissingen

Middelburg:

elke tweede donderdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur.

elke vierde donderdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur.

Het adres is: Het Hofje Onder de Toren, Nieuwe Kerkgang 1 Middelburg.

Je kan zo bij ons binnenlopen en aan onze hulp zijn geen kosten verbonden.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer: 06 44884927

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.