Paauwenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Voor en door Paauwenburg tijdens de coronacrisis

Vrijwilligers van Wijkcentrum De Burgerij en van Stichting ROAT hebben de afgelopen tijd briefjes in de bus gestopt bij elke bewoner in de wijk Paauwenburg. Op dit briefje stond de vraag of de bewoners behoefte hebben aan een vorm van ondersteuning in deze corona-tijd, óf dat ze een vorm van ondersteuning willen geven aan een wijkbewoner. Op deze oproep kwamen vele hartverwarmende reacties: bewoners willen heel graag iets voor elkaar doen! Spontaan werden mooie tekeningen gemaakt door kinderen, werd aangeboden boodschappen te doen, honden uit te laten of een maaltijd te koken voor een wijkbewoner die dat nodig heeft. Deze hartverwarmende reacties kwamen als geroepen voor enkele bewoners uit de wijk die zonder boodschappen zaten of het fijn vonden om eens gebeld te worden. Woont u in Paauwenburg en vindt u het ook fijn om eens gebeld te worden, een kaartje te ontvangen of boodschappen of een maaltijd aan huis te krijgen? Uw wijkbewoners helpen u graag! Bel naar: Daphne van der Stoep, 06 – 82 53 93 83 of mail naar: d.vanderstoep@stichtingroat.com

Wijkcentrum de Burgerij en Stichting ROAT

Wijkcentrum De Burgerij en Stichting ROAT willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken die de moeite hebben genomen alle inwoners van Paauwenburg een briefje te bezorgen! Daarnaast onze welgemeende complimenten voor al die bewoners die spontaan hun hulp hebben aangeboden voor hun buren!

Heb je een leuk idee voor Paauwenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.