Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Woonzorgcentrum de Gouwe Tuyn

Doelstelling van de organisatie

Het doel van woonzorgcentrum de Gouwe Tuyn is het bieden van zelfstandige woningen in een veilige omgeving aan ouderen.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

WVO zorg helpt en ondersteunt waar de mensen dat nodig hebben en is de zorg afhankelijk van de persoonlijke situatie van de bewoner. Er is dagelijks een wijkverpleegkundige of verpleegkundige aanwezig die alle zorg- en dienstverlening regelt dat nodig is. Hierbij vind WVO zorg, dus ook het woonzorgcentrum de Gouwe Tuyn, het belangrijk dat er helderheid is. Meepraten en meedenken over zaken die cliënten en medewerkers aan gaan net als goede kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel. Dit woonzorgcentrum biedt oudere mensen in de omgeving van Oost-Souburg een plek om veilig te wonen zonder dat zij ver weg hoeven te gaan. Het gebouw heeft 76 kamers met daar in een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, douche, toilet met wastafel en een berging. De woningen zijn van alle gemakken voorzien dus hoeven ouderen niks in te leveren qua woonvoorzieningen wanneer ze besluiten hier te gaan wonen. Verder organiseert de Gouwe Tuyn activiteiten van spelmiddagen tot muziekoptredens en kan er gebruik gemaakt worden van de maaltijdservice aan huis mochten mensen niet mee willen eten in de recreatiezaal.

Contactgegevens

Adres:
Gouwestraat 129
4388 RB Oost-Souburg

E-mail: info@wvozorg.nl

Telefoon: 0118 – 448 150

Website: www.wvozorg.nl/onze-locaties/locatie:woonzorgcentrum-de-gouwe-tuyn

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat