Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Tweemaster-Kameleon

Doelstelling van de organisatie

De missie van de Tweemaster-Kameleon is om een aantal competenties te laten ontwikkelen en te faciliteren bij de basisschoolkinderen. Deze competenties zijn; het kunnen samenwerken, kunnen reflecteren, zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid stimuleren en het effectief inzetten van tijd, menskracht en middelen. Met dit laatste wordt er bedoeld dat de kinderen zelf hun taken kunnen plannen en uitvoeren. Dit alles met het uiteindelijke doel om deze kinderen op te voeden zodat wanneer zij volwassen zijn, zich goed kunnen profileren binnen de samenleving.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De manier waarop deze school investeert in de groei van de kinderen heeft op lange termijn positieve uitkomsten als het proces op de basisschool goed verloopt. Met een volle rugzak aan persoonsgebonden competenties zullen de kinderen, later wanneer zij volwassen zijn, op hun eigen manier kunnen helpen de samenleving te verbeteren en in stand te houden. Tijdens dit proces zijn er ook andere specialisten werkzaam op de basisschool om dit goed te laten verlopen. De school werkt samen met fysiotherapie en specialisten op het gebied van dyslexie. Door deze multidisciplinaire samenwerking kunnen de specialisten en docenten van elkaar leren zodat de zorg en diensten die zij verlenen kunnen worden verbeterd.

Contactgegevens

Adres:
Jan de Priesterstraat 4
4388 AG Oost-Souburg
E-mail: tweemaster-kameleon@archipelscholen.nl
Telefoon: 0118 – 490 187
Website: www.tweemaster.info.nl

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat