Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

T.C.Souburg

Doelstelling van de organisatie

T.C. Souburg heeft als doelstelling dat een ieder op zijn of haar eigen niveau kan tennissen en daarin ook les kan krijgen. Daarnaast is gezelligheid een belangrijk speerpunt bij de tennisvereniging.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De tennisvereniging heeft als speerpunt gezelligheid, Dit is ook één van de belangen van de tennisvereniging binnen het gebied. Door middel van tennis kunnen nieuwe en andere sociale contacten opgedaan worden. Daarnaast kan je ontspannen door tennis, doordat je lichamelijk actief bezig bent.

Contactgegevens

Adres:
Koopmansvoetpad 69
4388 AS Oost- Souburg
E-mail: ruudhemmes@zeelandnet.nl
Telefoon: 0118 – 470 750
Website: www.tcsouburg.nl

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat