Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

’t Mozaïek

Welkom bij de openbare basisschool ’t Mozaïek te Oost – Souburg. De school heeft op dit moment zo’n 75 leerlingen.’t Mozaïek maakt deel uit van de Brede School het Kroonjuweel en is één van de Archipelscholen op Walcheren.

Doelstelling van de organisatie

’t Mozaïek is een openbare school, dat wil o.a. zeggen dat bij ons op school iedereen welkom is, ongeacht geloofsovertuiging of levenshouding. Niet voor niets heten wij het Mozaïek : “een bonte verzameling” van unieke kinderen waarmee gelijk gezegd is dat bij ons de aandacht voor het individu voorop staat.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De school bevindt zich in het noordelijke deel van Oost-Souburg en grenst aan de nieuwbouwwijk ‘Souburg-Noord’. Vanaf het schooljaar 2011/2012 maakt ’t Mozaïek samen met de protestants- christelijke school “Het Kompas” deel uit van een Brede School. In de Brede School is er verder een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een mediatheek, een wijkontmoetingsruimte en een sporthal. Locatieleiders Marienke van Iwaarden en Sonja Musters.

Contactgegevens

Adres:
Kroonjuweel 7
4388 MD Oost-Souburg
E-mail: mozaiek@archipelscholen.nl
Telefoon: 0118 – 422411
Website: www.obsmozaiek.com

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat