Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Sportschool Geelhoed

Doelstelling van de organisatie

Dojo Geelhoed heeft als doel dat iedere deelnemer jong of oud, meer of minder motorisch, iedere keer een succesbeleving kan ervaren van iets niet kunnen naar iets wel kunnen. Dojo Geelhoed zorgt hiervoor door iedereen op zijn of haar eigen niveau oefeningen aan te bieden. Dojo Geelhoed streeft ernaar om zoveel mogelijk aan te bieden en daarin ook verschillende variaties. Zo biedt Dojo Geelhoed, Judo en Jiujitsu aan.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Dojo Geelhoed biedt de mensen een mogelijkheid tot lichamelijke oefening. Daarnaast vinden er evenementen plaats bij Dojo Geelhoed en gaan zij zelf ook naar evenementen toe.

Contactgegevens

Adres:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg

E-mail: Via de website het contactformulier invullen.

Telefoon: 0118 – 469 000 Telefonisch het best bereikbaar op de volgende momenten: Maandag-Vrijdag tussen 09:00-12:00 uur en van 13:00-18:00 uur. Zaterdag tussen 09:00-12:00 uur.

Website: www.sportschoolgeelhoed.nl/

Openingstijden: Kijk op de website in het lesrooster, om te zien wanneer de Dojo de voor jou gepaste lessen aanbiedt.

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat