Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Speeltuin de Souburgt

Doelstelling van de organisatie

Speeltuin de Souburgt biedt kinderen een plek waar zij zich sociaal, educatief en creatief kunnen uitleven. Alle toestellen van klimtoestellen tot een zandbak, worden gekeurd zodat de kinderen zich in een veilige speelomgeving bevinden. Verder is er een (tuin)onderhoudsploeg aanwezig evenals een vrijwilligersgroep die verschillende evenementen organiseert. De speeltuin is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar en is een gedeelte van het terrein geschikt voor kinderen tot 5 jaar.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Wat de omgeving het meest heeft aan de speeltuin is dat het de bewoners bij elkaar brengt naast dat de kinderen van Oost-Souburg zich gezond en spelend kunnen ontwikkelen. Naast de activiteiten voor jong en oud, zoals koningsdag of een food-festival, is er ook een terras aanwezig zodat de ouders rustig kunnen gaan zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Verder werkt de speeltuin samen met Stichting Activiteiten Souburg. Daarnaast kan de speeltuin afgehuurd worden voor feestjes of schoolreizen. Als er een reservering voor dit soort evenementen gemaakt wil worden, kan dit alleen via het onderstaande telefoonnummer van de beheerder en niet via de mail.

Openingstijden Zondag en maandag: gesloten dinsdag en donderdag: 10.00 – 12.00 uur woensdag en vrijdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 17.00 uur zaterdag: 13.30 – 17.00 uur.

Tijdens de winterperiode is de speeltuin gesloten van dinsdag 18 december – eind januari. De ochtenden zijn, buitenom de schoolvakanties, alleen voor kinderen tot 4 jaar. De entreeprijs is 2,- per kind.

Contactgegevens

Adres:
Koopmansvoetpad 73
4388 AS Oost-Souburg
E-mail: speeltuin-desouburgt@hetnet.nl
Telefoon: 06 – 54 27 11 81
Website: www.souburgt.nl

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat