Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Souburg Cultureel

De historische kerk van Oost-Souburg

Doelstelling van de organisatie

De stichting Vrienden van de Historische Kerk Souburg is opgericht op 13 maart 2007. Het doel van de stichting is om dit oudste gebouwde monument van Souburg te maken tot een huis voor alle Souburgers. “Dit kerkgebouw, dat als “Open Haven” de kerk is van de Protestantse gemeente te OostSouburg, is sinds de renovatie van 2007 uitermate geschikt voor culturele activiteiten”

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

‘Souburg Cultureel’ is de naam waaronder de onafhankelijke Stichting Vrienden van de Historische Kerk Souburg haar culturele activiteiten aanbiedt. Al weer voor het dertiende seizoen. Het nieuwe seizoen brengt weer een zeer afwisselend programma. Muziek en theater. Programma’s voor jong én oud. voor iedereen is er wel een aantrekkelijk optreden te vinden. Prijzen Zaterdagavondconcerten In de voorverkoop: € 12,50 / € 11,- (vrienden). Aan de zaal: € 15,- (nb: één tarief!). Prijzen Lunchconcerten (inclusief lunch!) In de voorverkoop € 9,- / € 7,50 (vrienden). Voor lunchconcerten zijn i.v.m. de catering de kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar! Kaarten zijn ook via de website van de Historische Kerk te bestellen. Voor deze kaarten geldt het voorverkooptarief! We zien u graag bij een van onze activiteiten! We hebben ook een facebookpagina met veel info, foto’s en racties op onze activiteiten: www.facebook.com/souburgcultureel.

Contactgegevens

Adres:
Oranjeplein 2
4388 AH Oost-Souburg
E-mail: Mieke Janssen, secretaris,
info@historischekerksouburg.nl
Telefoon: Adrie Duine, voorzitter, 0118-462373
Website: www.historischekerksouburg.nl

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat