Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Razzmatazz

Doelstelling van de organisatie

Razzmatazz biedt artiesten en bands een kleinschalig podium om hun muziek ten gehore te brengen aan een aandachtig luisterpubliek.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Razzmatazz is een sfeervol mini-zoldertheater waar de wisselwerking tussen publiek en artiesten optimaal is. Razzmatazz behoort tot de oudste akoestische podia in de Lage Landen (sinds 1968!) Razzmatazz gaat onverminderd voort met het programmeren van zowel muziek die haar roots heeft in het traditionele alswel het eigentijdse, (deels) akoestische muziekidioom. Razzmatazz heeft financiële steun van leden en donateurs, onmisbaar voor het instandhouden van dit unieke muziekpodium. Razzmatazz vierde in 2018 haar 50-jarig jubileum! Neem voor alle informatie over muziekpodium Razzmatazz en haar activiteiten gerust contact op met Kees Reinhoud via 0118-616806 of cornelis.jacob.reinhoud@gmail.com .

U kunt Razzmatazz financieel steunen door lid te worden voor 10,- Euro per kalenderjaar. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar banknummer NL42 ABNA 05108 31583 t.n.v. Penningmeester Razzmatazz, te Oost-Souburg. Leden hebben de mogelijkheid om vervroegd kaarten te reserveren: 12 dagen i.p.v. de gebruikelijke 10 dagen vóór een optreden, dus vanaf de maandag i.p.v. de woensdag.

Contactgegevens

Adres:
Middelburgsestraat 113 (boven)
Oost-Souburg
E-mail: Reserveren kan vanaf nu alleen nog per email via razzervering@outlook.com
Telefoon: Kees Reinhoud via 0118-616806
Website: www.razzmatazzpodium.nl

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat