Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

R.C.S.

Doelstelling van de organisatie

Voetbalvereniging RCS heeft als doelstelling dat een ieder kan voetballen op zijn of haar eigen niveau met de daarbij behorende randvoorwaarden. Daarnaast organiseert RCS binnen de voetbalclub ook nog evenementen. HIerbij kan je denken aan een darttoernooi, een nieuwjaarsborrel, maar natuurlijk ook voetbaltoernooien. RCS heeft dus als doelstelling ontspanning en plezier in het sporten, maar daarnaast ook het onderhouden van sociale contacten.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Voor Oost- Souburg heeft RCS als belang dat iedereen kan voetballen. Een ieder kan zich vrijblijvend aanmelden en meedoen aan de sport. Bij RCS kunt u netwerken, doordat u het sociale contact aan kan gaan. Verder kan bij een sportvereniging ook gesponsord worden, dit kan voor verschillende mensen in Oost- Souburg misschien ook aantrekkelijk zijn.

Contactgegevens

Adres:
Spoorstraat 84
4388 BS Oost-Souburg

Correspondentieadres:
Zuiderzeestraat 101
4366 GP Oost-Souburg

E-mail: rrosevelt@zeelandnet.nl
Telefoon: 0118 – 462 384
Website: www.vvrcs.nl/website

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat