Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Mondzorg Dogterom

Doelstelling van de organisatie

Mondzorg Dogterom is de tandarts in Oost- Souburg voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor de algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staat bij mondzorg Dogterom centraal. Iedereen is dan ook van harte welkom.

Bij mondzorg Dogterom kunt u rekenen op deskundigheid en ervaring. Ieder lid van het team is uitstekend geschoold en heeft zijn of haar eigen taken. Het team van mondzorg Dogterom begeleid u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid- en verzorging. De mondhygiënist/ preventie assistent helpt u het gebit schoon te houden. Ook kan hij/zij een advies geven over goede preventie van gaatjes of andere problemen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Mondzorg Dogterom is van belang in Oost-Souburg voor de gezondheid van de mensen. In de doelstelling wordt al snel duidelijk waarom mondverzorging belangrijk is.

Contactgegevens

Adres:
Kanaalstraat 40
4388 BN Oost- Souburg

E-mail: info@mondzorgdogteromoostsouburg.nl

Telefoon: 0118 – 461 347

Website: www.mondzorgdogteromoostsouburg.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur Dinsdag: 17.30 – 20.30 uur
Zaterdag: 08.00 – 13.30 uur 1x in de 2 weken geopend

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat