Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

KOW Kinderdagverblijf

Doelstelling van de organisatie

Kinderdagverblijf de Dolfijn kent vier pedagogische basisdoelen. Door het bieden van fysieke en emotionele veiligheid wordt de persoonlijke en sociale competentie van kinderen bevorderd, zodat zij de normen en waarden van de maatschappij eigen kunnen maken.

Het mogelijk belang voor het gebied Oost-Souburg en andere organisaties

Locatie Dolfijn bestaat uit vier kinderdagverblijf groepen die zijn onderverdeeld in horizontale en verticale groepen. Horizontale groepen zijn geel en groen waarbij de gele groep, vaste opvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar is. En de groene groep is een vaste groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. De verticale groepen zijn rood en blauw. De rode groep is vaste en flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De blauwe groep is ook vaste en flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Dolfijn biedt de kinderen in Oost-Souburg in de leeftijd van 0 tot 4 jaar een plek waar zij zich kunnen ontwikkelen. Voor ouders biedt de kinderdagverblijf een mogelijkheid dat zij andere ouders ontmoeten. Tevens is locatie Dolfijn achterwacht locatie voor andere KOW-locaties. Dit geldt voor de volgende locaties: BSO Zandbank, BSO Schatduikers, BSO Oesterburcht, BSO Parelvangers en KDV Zandkasteel.

 

Openingstijden

Elke maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 uur tot 19.30 uur.

Contactgegevens

Adres: Molenweg 57 4388 NA Oost-Souburg

E-mail: dolfijn@skow.nl

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat