Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

KOW Boterhammenbrigade Kameleon en Tweemaster

 

Doelstelling van de organisatie

De boterhammenbrigade zorgt voor professionele opvang van kinderen tussen de middag op school. Er wordt gewerkt met pedagogische medewerkers en vrijwilligers. Er wordt gezamenlijk gegeten waarna de kinderen een spelletje kunnen doen, buiten kunnen spelen, een puzzel kunnen maken of een boek lezen. Zo krijgt het kind ook weer voldoende energie in om de schoolmiddag af te maken.

De kinderen van de boterhammenbrigade zitten op school dus hebben een leeftijd tussen de 4 en 12 jaar oud.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De boterhammenbrigade biedt de kinderen een gezamenlijk eetmoment, waardoor kinderen van verschillende leeftijden met elkaar in contact kunnen komen. Verder biedt het ouders van de kinderen de mogelijkheid om volledige werkdagen te kunnen werken.

Contactgegevens

Adres: Tweemaster Kameleon J. de Priesterstraat 4 Oranjeplein 35 4388 CH 4388 AG Oost-Souburg
E-mail:tweemaster@boterhammenbrigade.nl
kameleon@boterhammenbrigade.nl
Telefoon: Tweemaster: 085-27 34 910 Kameleon: 085-27 34 910 Website: Tweemaster: www.tweemaster@boterhammenbrigade.nl Kameleon: www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/kameleon-2

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat