Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Korfbalvereniging Fortis

Doelstelling van de organisatie

Korfbal is een gemengde sport. In een team zitten jongens én meisjes. In het voorjaar en de zomer spelen we lekker buiten. In de herfst en de winter gaan we naar binnen en spelen we in de zaal.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

Op 12 juni 1998 is Fortis ontstaan na een fusie van de twee Souburgse korfbalverenigingen Animo en SCS Zuidwesters. Spelend in de kleuren geel en zwart speelt Fortis op een prachtig kunstgrascomplex met zeven velden en in de zaal in zowel Oost-Souburg als in Vlissingen. Fortis is meer dan alleen korfbal. Alles wat wij doen, doen wij vanuit de overtuiging dat wij meer zijn dan korfbal. Onze leden en vrijwilligers creëren een verenigingsleven dat gevarieerd, uitdagend, prikkelend en motiverend is. Onze leden maken de vereniging. Dit alles in een sportief en veilig klimaat. Waar ruimte is voor breedte- en wedstrijdkorfbal. Fortis Meer. Dan. Korfbal. Met ongeveer 350 spelende en niet spelende leden is Fortis een van de grootste korfbalverenigingen van Zeeland! “Bij onze club organiseren wij de gekste dingen. Voor jong en oud. Soms vanuit het bestuur of de commissies. Maar ook heel vaak vanuit de trainers en de teams zelf. Kijk maar eens wat wij allemaal doen, naast het korfballen!”

Contactgegevens

Adres:
Clubhuis, velden en sporthal
Koopmansvoetpad 77
4388 AS Oost-Souburg
E-mail: info@fortiskorfbal.nl
Telefoon: 0118 460 811
Website: www.fortiskorfbal.nl
Openingstijden: zie website: www.kvfortis.nl

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat