Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Het Kompas

Protestants-christelijke/rooms-katholieke basisschool Het Kompas (Het Kompas, 2018)

Doelstelling van de organisatie

De missie van Het Kompas is gebaseerd op de uitspraak; “Elk kind is een belofte”. Ouders mogen daarbij verwachten dat: Er wordt gewerkt aan een goede sfeer in de klassen en dat de leerkrachten er alles aan doen om uit een kind te halen wat erin zit. Het Kompas is een eigentijdse (open) protestants-christelijke/ rooms-katholieke basisschool, die de kinderen wil begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en ze zo goed mogelijk wil voorbereiden op hun deelname aan de samenleving. Daarbij streeft men ernaar de kinderen vertrouwd te maken met de inhoud van de bijbel en deze te vertalen naar de tijd waarin we leven, door zoveel mogelijk uit te gaan van de belevingswereld van het kind. Open wil zeggen dat iedereen welkom is, die zich kan vinden in onze identiteit en het prima vindt dat zijn/haar kind deze identiteit tijdens de periode dat het kind op Het Kompas zit, meekrijgt.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De nieuwe Brede School (Het Kroonjuweel) biedt plaats aan twee basisscholen, dit zijn Het Kompas en ‘t Mozaïek, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang van Kinderopvang Walcheren en een vestiging van de Bibliotheek. In een centrale hal op de begane grond vindt men de gezamenlijke entree. Een sporthal met twee gymzalen, met een aparte ingang, maakt dit fantastische gebouw compleet. Een volledige impressie (incl. foto’s) van het gebouw kunt u zien op onze website

Contactgegevens

Adres:
Kroonjuweel 5
4388 MD Oost-Souburg
E-mail: Via website bij contact
Telefoon: 0118-422 401
Website: www.hetkompas.onzewijs.nl

 

 

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat