Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Evangeliegemeente de Wijngaard

Doelstelling van de organisatie

De evangeliegemeente gelooft dat de mens een boodschap heeft voor een wereld die in verwarring is, die zich steeds meer van God afkeert en steeds meer verhardt. Zij geloven in Gods liefde voor de wereld en willen een aanbiddend leven leiden in navolging van Jezus Christus waarbij discipelschap, dienstbaarheid en zorg voor elkaar belangrijk zijn.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De Wijngaard biedt de mensen in Oost-Souburg een veilige omgeving waarin steun geboden kan worden en waar een ieder terecht kan. Verder heeft de Wijngaard sinds maart 2010 een project: RestoRank. RestoRank betekent dat elke 3e vrijdag in de maand (behalve juli en augustus) een maaltijd wordt verzorgd die een ieder voor een klein bedrag (€2,50!!) kan komen eten. Naast dit project zijn er ook inloopdagen voor jongeren en zijn er nog vele andere activiteiten.

Contactgegevens

Kerkadres:
Kanaalstraat 8
Oost-Souburg

Postadres:
De Deckerestraat 12
4388 HW Oost-Souburg

E-mail: info@de-wijngaard.nl

Telefoon: 0118 – 465 132

Website: www.de-wijngaard.nl

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat