Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

DIOS Oost-Souburg

 

DIOS is een gezellige sportvereniging voor dansen, turnen en recreatiesport in Oost-Souburg. DIOS biedt de volgende sporten aan:

– Turnen
– Dans; Jazzdans, moderne dans, Streetdance (afhankelijk van leeftijd en groep)
– Peutergym
– Recreatiegym
– Steps
– Aerobics
– Bodyshape
– Spel en Sport 55+

Doelstelling van de organisatie:
Gezelligheid, respect en bewegen staan centraal bij onze vereniging. We verzorgen lessen voor alle leeftijden en ieders niveau. Iedereen kan meedoen. Kom gerust eens een keer kijken of volg een proefles. Onze leiding verwelkomt u graag!

Het mogelijk belang voor het gebeid Oost-Souburg en andere organisaties:
Bij DIOS kan u of uw kind terecht voor verschillende sporten. Gezelligheid, respect en bewegen staan in onze lessen centraal. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Bent u benieuwd of één van onze lessen iets voor u of uw kind is? Kom gerust eens langs en volg een gratis proefles! U kunt ons volgen op Facebook.

Contact:
DIOS Oost-Souburg:
Contactadres:
Secretariaat
Lia Machgeels
Dijkstraat 40
4388 CL Oost-Souburg
E-mail: secreatariaat@dios-souburg.nl Telefoon: 0118 462423
Website: www.dios-souburg.nl

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat