Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

De Zoute Viever

Doelstelling van de organisatie

WVO zorg geeft u een veilige woonomgeving waarbij zorg in de buurt is. WVO de Zoute Viever verleent zorg aan mensen met (beginnende) dementie en chronische lichamelijke klachten. Hierbij woont u kleinschalig en heeft u een eigen appartement. Er kan gezamenlijk gegeten geworden worden en meegedaan worden aan activiteiten. Bij WVO NieuwBachtenpoorte woont u zelfstandig maar kunt u een beroep doen op de thuiszorg van WVO. In de woning beschikt u dan wel over een alarmeringssysteem, waardoor er wel zorg- en dienstverlening op ieder gewenst moment opgeroepen kan worden.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

WVO zorg biedt verschillende mogelijkheden in zorg. Hierbij is het van belang voor de bewoners van Oost- Souburg dat zij zich melden via het telefoonnummer of via de website om te zoeken naar de gepaste zorg/begeleiding voor de persoon. Er zijn namelijk buiten Oost- Souburg andere mogelijkheden van zorg.

Contactgegevens

Adres:
Dongestraart
4288 VJ Oost- Souburg

E-mail: info@wvozorg.nl

Telefoon: 0118 – 448 678

Website: www.wvozorg.nl/onze-locaties/locatie:zorgcentrum-de-zoute-viever

 

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat