Oost-Souburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Apotheek Oost-Souburg

Doelstelling van de organisatie

De apotheek is een klantgerichte farmaceutische onderneming. De primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij de apotheek terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Zij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij de apotheek aan het juiste adres. Het team is gemotiveerd om de patiënt zo prettig en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Het mogelijk belang voor Oost-Souburg en andere organisaties

De apotheek is van belang bij het uitgeven van geneesmiddelen voor de mensen in OostSouburg, Bij de apotheek kan een ieder recepten van geneesmiddelen ophalen, aanvragen van geneesmiddelen of zelfs een gesprek voeren. Het allergrootste belang van de apotheek is dat de zorg rondom geneesmiddelen goed verloopt.

Contactgegevens

Adres:
Cornelis van Perestraat 1
4388 CC Oost-Souburg

E-mail: vragen@apotheeksouburg.nl

Telefoon: 0118 – 461 593

Website: www.apotheeksouburg.uwapothekeronline.nl

Openingstijden: De apotheek is iedere maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedrecepten terecht bij: Boots Paauwenburg Dreesstraat 2a 4384 DC Vlissingen 0118 46 87 07 Apotheker: Mevrouw M.M.G. Arkes

Heb je een leuk idee voor Oost-Souburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat