Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

WVO Zorg

 

Wat doet de organisatie?

WVO zorg biedt verschillende soorten zorg aan huis: thuiszorg, revalideren aan huis, maaltijdservice, huishoudelijke hulp, alarmering en dagopvang. Op het gebied van wonen zijn er: woonzorgcentra, zorgcentra, verpleeghuizen, revalidatie, wijkpension, hospice en appartementen Scheldekwartier. Meer informatie hierover is op de site te vinden.

– Het Tuinhuis: is een ontmoetingsplek, speciaal voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorger. Er kan mee geholpen worden in Het Tuinhuis maar je kan er ook komen om te genieten van de rust en de natuur. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, spelletjes te spelen, te tuinieren, puzzelen, lezen of creatief bezig te zijn. Daarnaast kan er ook geluncht worden. Er zijn voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen.

– Wijkverpleegkundigen: van WVO Zorg werken in kleine wijkteams. Hierdoor ziet de cliënt vaak dezelfde gezichten, die de persoonlijke situatie kent. De gespecialiseerde thuiszorg verrichten medische handelingen zoals het toedienen van sondevoeding of pijnbestrijding, in overleg met de huisarts of specialist.

– Theo van Doesburg centrum: telt 48 appartementen die gebouwd zijn rondom een overdekte binnentuin voorzien van een groot terras. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer, ruime badkamer, hobby-of logeerkamer en een ruimte hal. Daarnaast heeft het appartement een tuin of een balkon. In het complex is een recreatiezaal en een bibliotheek aanwezig. De bewoners kunnen gebruik maken van de thuiszorg van WVO zorg, alarmeringssysteem Telehulp en gebruik maken van de maaltijdservice en eten in de recreatiezaal.

 

Doelstelling

Verbonden blijven met de mensen die je dierbaar zijn en de wereld om je heen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

De bewoners van het Middengebied kunnen gebruik maken van de verschillende zorgen aan thuis. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van wonen wanneer iemand bijvoorbeeld niet meer volledig zelfstandig kan wonen. Voor verschillende activiteiten kunnen de bewoners uit het Middengebied ook te recht bij WVO zorg.

 

Contactgegevens

Adres: Postbus 360 4380 AJ Vlissingen

Telefoon: 0118-448448

E-mail: info@wvozorg.nl

Website: www.wvozorg.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.