Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

WLB Hof van Thee & Leut (onderdeel Emergis)

 

Wat doet de organisatie?

Hof van Thee & Leut is een werkleerbedrijf dat gevestigd is in het Middengebied van Vlissingen en gespecialiseerd is in werk en begeleiding van mensen met een psychiatrische beperking in combinatie met verslavingszorg. Het biedt een vorm van dagbesteding waarbij mensen zich verder kunnen uiten en ontwikkelen.

 

Doelstelling

Mensen de kans bieden te participeren in de maatschappij met begeleiding en gepaste/ passende werkdruk.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Het doorverwijzen van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in verband met problematiek. Mensen kunnen terecht bij Hof van Thee & Leut met een WMO beschikking.

Contactgegevens

Adres: Minister Lelystraat 4 4382 JT Vlissingen

Telefoon: 0113 – 26 73 91

E-mail: w.p.cevaal@wlbzeeland.nl

Website: www.wlbzeeland.nl

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.