Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

VC Vlissingen

 

Wat doet de organisatie?

VC Vlissingen is meer dan een voetbalclub, ze houden de jongeren van de straat. Er is anti-pestprotocol opgericht met als doel: “Alle jeugdleden mogen zich in onze vereniging veilig voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen”. Door regels en afspraken zichtbaar te maken kunnen kinderen en volwassenen, als er zich ongewenste situaties voordoen, elkaar aanspreken op deze regels en afspraken (VC Vlissingen, 2017).

 

Doelstelling

Door elkaar te steunen en wederzijds respect te tonen, stellen we alle jeugdleden in de gelegenheid om met veel plezier te komen trainen en wedstrijden te spelen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Jongeren een gelegenheid geven om hun energie kwijt te kunnen tijdens het voetballen. Daarnaast de worden de jongeren op deze manier van de straat gehouden.

 

Contactgegevens

Adres: Irislaan 239 4383 VV Vlissingen

Telefoon: 0118-850 892

E-mail: info@vcvlissingen.nl

Website: www.vcvlissingen.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.