Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Touba Moskee Vlissingen

 

Wat doet de organisatie

Stichting Touba Moskee organiseert diverse activiteiten voor jong en oud zoals. De uitgeoefende activiteiten zijn: elke dag vijf gebedsdiensten ten behoeve van de islamitische gemeenschap, Arabisch en religieuze lessen en bijeenkomsten, organiseren van religieuzen lezingen, jaarlijkse Ramadan gebeden (Taraweeh), sociale, culturele en sportieve activiteiten.

 

Doelstelling

– Het bevorderen van godsdienstige, culturele, sociale en maatschappelijke belangen van moslims.

– Het verschaffen van informatie over de islam aan zowel moslims als niet-moslims.

– Een bijdrage te leveren aan het geven van een correct beeld over de Islam om hiermee de huidige (negatieve) beeldvorming recht te zetten.

– Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het voorstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Deelnemen aan de activiteiten die stichting Touba Moskee aanbiedt. De mensen van de Moskee kennen elkaar goed, waardoor er problematiek gesignaleerd kan worden en er contact opgenomen kan worden met de organisatie die daarbij kan helpen.

 

Contactgegevens

Adres: Schuitvaartstraat 14 4383 BW Vlissingen

E-mail: https://www.moskeevlissingen.nl/contact/

Website: www.moskeevlissingen.nl

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.