Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Stichting Wijkraad Middenstad

Wat doet de organisatie?

De vrijwilligers van de wijkraad zijn aanwezig bij de-Balie en aanspreekpunt voor de bewoners van het Middengebied. Ons doel is om de leefbaarheid in de wijk te bevorderen en onze wijkbewoners bij te staan als er problemen zijn in de wijk. Uw veiligheid, als u eenzaam bent en met iemand wil praten, u hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren, juridische zaken, kent u mensen die de Nederlandse taal willen leren, u mee wilt doen in uw eigen omgeving door vrijwilligerswerk te gaan doen?

Loopt u dan eens binnen bij ons dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen. Al uw vragen worden in vertrouwen met u besproken.

Openingstijden

Ma 9.00 – 16.00u
Di 9.00 – 16.00u
Wo 9.00 – 16.00u
Do 9.00 – 14.00u
Vrij 9.00 – 16.00u

 

Doelstelling

De wijkraad Middenstad behartigt de belangen van de wijkbewoners in het Middengebied. Signaleert en ondersteunt initiatieven vanuit de bewoners en is gesprekspartner voor tal van andere wijkgerichte organisaties en maakt ook deel uit van de wijktafel.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

De wijkraad is aanspreekpunt voor alle bewoners uit het Middengebied die signalen, klachten of suggesties hebben ter bevordering van de leefbaarheid in het Middengebied. Regelmatig organiseert de wijkraad Middenstad ook bewonersbijeenkomsten rondom een bepaalde problematiek in de wijk.

 

Contactgegevens

Ons bezoekadres : Brouwenaarstraat 4, 4382 LK Vlissingen

Email: info@stichtingwijkraadmiddenstadvlissingen.nl

Telefoon: 06 – 11 21 41 74

Infopagina: www.stichtingwijkraadmiddenstadvlissingen.nl

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.