Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

PMC In Balans

 

Wat doet de organisatie?

De gezondheid raakt uit balans wanneer activiteiten het lichaam (plaatselijk) overbelasten en het lichaam dit niet meer kan compenseren. Een gevolg hiervan kan zijn dat er fysieke klachten ontwikkeld worden. Aan het eind van het behandeltraject krijgt de cliënt een tevredenheidsenquète om in te vullen, zodat in Balans de dienstverlening daarop beter kunnen afstemmen (In Balans, 2017).

In balans is een veelzijdige, moderne uitgeruste praktijk. De persoonlijke benadering van de cliënt staat centraal en wordt gekenmerkt door grote diversiteit van behandelmogelijkheden. Samen met de cliënt wordt er een behandeling gekozen die het beste bij de cliënt past. In Balans biedt de volgende behandelingen: In balans komen: fysio-, manueel-, sportfysio-, kinderfysio-, psychosomatisch fysio-, oedeem-, bekken-, oncologiefysio- en geriatrie fysiotherapie. In balans komen therapie overig: echografie, acupunctuur, ergotherapie, oefentherapie mensendieck, huidtherapie en OCA. In balans blijven: orthoXpert, revalidatie, medisch fitness, fysiofitness, sport- en ontspanningsmassage, zwanger fit, beweegprogramma en pilates.

 

Doelstelling

Kennis vertalen naar concrete innovatieve en betere dienstverlening om zodoende bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van individuen. Er wordt hierin samengewerkt met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de beste practice dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bewoners uit het Middengebied kunnen gebruik maken van de behandelmogelijkheden die in Balans aanbiedt. Daarnaast kunnen andere organisaties de bewoners uit het Middengebied doorverwijzen naar in Balans.

 

Contactgegevens

Adres: Vredehoflaan 370 4382 CJ Vlissingen

Mercuriusweg 13 4382 NC Vlissingen

Telefoon: 0118-461897

E-mail: info@pmcinbalans.nl

Website: www.pmcinbalans.nl

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.