Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Odensehuis

 

Wat doet de organisatie?

Odensehuis Walcheren is een warm inloophuis voor mensen met beginnende geheugenproblemen. Ook hun mantelzorgers zijn van harte welkom. De coördinator en vrijwilligers zijn er om u van harte te ondersteunen, want hier mag u uzelf zijn en bepaalt u zelf of u aan onze activiteiten deelneemt.

 

Doelstelling

In een ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten en ondersteunen, samen activiteiten doen en plezier met elkaar hebben. Naast rustig met elkaar een kopje koffie drinken, worden er de nodige activiteiten opgezet. Zo houden we regelmatig creatieve middagen, worden er presentaties gehouden over leuke onderwerpen, gaan we samen musiceren of zingen, een museum of voorstelling bezoeken, etc. Alles met als doel om even je zinnen te verzetten. Verder vinden we het belangrijk om tussen de middag met elkaar te lunchen en wordt er ook gemiddeld 1x per maand een warme maaltijd gekookt.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bij het Odensehuis kun je op een plezierige, ongedwongen manier werkervaring opdoen in het ondersteunen van je medemens. Mocht je wekelijks zo’n 8 uur vrijwilligerswerk kunnen doen, dan is het zelfs mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de gemeente. Voor meer informatie daarover kun je terecht bij Orionis en/of de gemeente.

 

Contactgegevens

Adres : Stichting Odensehuis Walcheren, Pablo Picassoplein 86, 4382 KB VLISSINGEN.

Contactpersoon: Joke Küppers (coördinator)

Telefoonnr. : 0118 – 85 34 78
Mobiel nr. : 06 – 81 09 24 18

E-mail : info@odensehuiswalcheren.nl

Website : https://odensehuiswalcheren.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.