Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Iriz Thuiszorg

Wat doet de organisatie?

Iriz biedt zorg in heel Zeeland. Met name in het middengebied bieden we een actief aandeel in de zorgverlening bij mensen thuis. Iriz luistert, Iriz heeft respect, Iriz heeft oog voor mensen. De wens en behoefte van cliënten zijn uitgangspunten voor al ons handelen. De zorgverleners hebben tijd voor persoonlijke aandacht en vragen van de mensen. Hiernaast stimuleert Iriz thuiszorg de zorgverleners hun verantwoordelijkheden te nemen en biedt zij ondersteuning en scholing waar nodig en gewenst.

Doelstelling

De hulpverlening is er op gericht om samen met u uw situatie te veranderen. De nadruk ligt daarbij op ondersteuning en begeleiding, soms samen met huisgenoten en/of andere hulpverleners of instellingen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Iriz thuiszorg is zeer goed op de hoogte van de sociale kaart van het middengebied. Daardoor kunnen wij snel en accuraat inzetten bij hulpvragen. Dit doen wij altijd in overleg met andere organisaties die ook bij de hulpvraag betrokken zijn. Iriz thuiszorg heeft zijn kantoor midden in het Middengebied en is daardoor makkelijk bereikbaar. Wat Iriz naast begeleiding ook biedt is: wijkverpleging, huishoudelijke zorg en 24-uurszorg.

 

Contactgegevens

Adres: Brouwenaarstraat 4 4382 LK Vlissingen

Contactpersoon: Maatschappelijke werker/Zorg coördinator; Gina Scheermeijer Administratief medewerker BG; Carla de Bruine

Bel: Kantoor: 0113-232529 of mobiel: 06-51041354

Mail: info@iriz.org

Website: www.iriz.org

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.