Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Huisartsenpraktijk M. Hamelink

 

Wat doet de organisatie?

Naast de huisarts zijn er nog twee gediplomeerde assistentes op de praktijk aanwezig. Voor de volgende taken kan de patiënt bij de assistentes terecht: zelfzorgadvies, hechtingen verwijderen, advies bij medicijngebruik, oren uitspuiten, wondverzorging, injecties, bloeddruk meten, gehoortest, hartfilmpje (ecg), urinecontrole, stikstofbehandeling, uitstrijkje t.b.v. bevolkingsonderzoek en reizigersadvies. De praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg) helpt om een beter beeld van de klachten te krijgen, de mogelijk nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te verlenen. De praktijkondersteuner somahtiek (chronische aandoeningen) doet controles voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en kan begeleiden bij het stoppen met roken (Huisartsenpraktijk Hamelink, 2017) .

Huisartsenpraktijk Hamelink is gecertificeerd voor reizigersadvisering en scheepsvaartkeuringen. Vanuit principiële overwegingen wordt er geen euthanasie uitgevoerd. Echter is het wel mogelijk om hier een gesprek over aan te gaan.

 

Doelstelling

De juiste zorg/informatie verstrekken aan de patiënten van huisartsenpraktijk M Hamelink.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bewoners uit het Middengebied informatie verstrekken over het zorgaanbod van Huisartsenpraktijk M. Hamelink.

 

Contactgegevens

Adres: Singel 154 4382 LR Vlissingen

Telefoon: 0118-412950

Website: http://www.docvadis.nl/hamelink/index.html

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.