Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Huisartsenpost

 

Wat doet de organisatie?

De Huisartsenpost biedt spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond, nacht en weekendend, die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de eigen arts. De app “Moet ik naar de dokter?” is een medische app waarmee de patiënt door middel van eenvoudige vragen in een heldere taal zelf kan beoordelen of en wanneer en contact moet worden opgezocht met een huisarts of een huisartsenpost. Het is van belang dat er eerst gebeld wordt naar de huisartsenpost.

 

Doelstelling

De juist zorg verstrekken aan de patiënten van de huisartsenpost.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

De bewoners informatie verstrekken wanneer zij naar de huisartsenpost kunnen gaan.

 

Contactgegevens

Adres: Koudekerkseweg 86 4382 ED Vlissingen

Telefoon: 0900- 1985

Website: https://www.zhco.nl/huisartsenpost/

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.