Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Gereformeerde Kerk vrijgemaakt

 

Wat doet de organisatie

Deze kerk is een van de ongeveer 270 kerkelijke gemeenten, gemeenschappen van Christenen, verspreid over Nederland binnen het kerkverband van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Elke zondag zijn er twee erediensten, waarbij elkaar en God ontmoet wordt in de kerk. Daar wordt gebeden, gelezen uit de bijbel, gezongen en eerbiedig geluisterd naar de preek. Iedereen is welkom in deze kerk (Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Vlissingen, 2017).

 

Doelstelling

Het creëren van een fijne sfeer om het geloof uit te oefenen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Deze kerk is van belang voor het Middengebied en andere organisaties omdat er vrijwilligers nodig zijn voor de kerk, wat prettig is voor de kerk maar ook voor mensen die nog vrijwilligers zoeken. Ook kennen de mensen van de kerk elkaar goed, waardoor er problematiek vroegtijdig gesignaleerd kan worden en er contact opgenomen kan worden met de organisatie die daarbij kan helpen.

 

Contactgegevens

Adres: De Lannoystraat 2 4381 VT Vlissingen

Telefoonnummer: 0118-417012

E-mail: info@vlissingen.gkv.nl

Website: www.vlissingen.gkv.nl

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.