Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Fysiotherapie van Woelderenlaan

 

Wat doet de organisatie?

Fysiotherapie van Woelderenlaan is gespecialiseerd in: adem- en ontspanningstherapie, kinesiotaping, osteopathie, looptraining bij perifeer arterieel vaatlijden, dry needling, bekkenfysio-, geriatrische fysio-, lymfoedeem-, manuele-, medische trainings- en sportfysiotherapie. Daarnaast worden er ook groepsbehandelingen aangeboden: algemeen, beweeggroep rugklachten, COPD, CVA (beroerte), diabetes, hart- en vaatziekten (CVRM), medische fitness, multiple sclerose (MS), Parkinson en oncologie.

 

Doelstelling

Kennis vertalen naar concrete innovatieve en betere dienstverlening om zodoende bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van individuen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bewoners uit het Middengebied kunnen gebruik maken van de behandelmogelijkheden die fysiotherapie van Woelderenlaan aanbiedt. Daarnaast kunnen andere organisaties de bewoners uit het Middengebied doorverwijzen naar van Woelderenlaan.

 

Contactgegevens

Adres: Burgemeester van Woelderenlaan 10 4382 CM Vlissingen

Telefoon: 0118-479040

E-mail: fysio@woelderen.nl

Website: www.woelderen.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.