Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Fysiotherapie Tendens

 

Wat doet de organisatie?

De praktijk is kleinschalig van opzet en heeft meerdere specialistische diensten waarbij betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal staan. Fysiotherapie Tendens biedt de volgende behandelingen aan: fysiotherapie, oedeemtherapie, mobiliseren á la Mulligan, bindweefselmassage, revalidatie na een operatie, oncologische revalidatie, bekkenbodemtherapie, oefentherapie, klassieke massage, revalidatie na een beroerte, medisch tapen en therapeutische elastische kousen (steunkousen) aanmeten (fysiotherapie Tendens, 2017). Op de site van Fysiotherapie Tendens worden de behandelingen uitgelegd.

Doelstelling

Met een persoonlijke, flexibele en betrokken benadering de patiënt behandelen.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bewoners uit het Middengebied kunnen gebruik maken van de behandelmogelijkheden fysiotherapie Tendens aanbiedt. Daarnaast kunnen andere organisaties de bewoners uit het Middengebied doorverwijzen naar Tendens.

 

Contactgegevens

Adres: Hogeweg 82 4382 RJ Vlissingen

Telefoon: 06-12916473

E-mail: info@fysiotendens.nl

Website: www.fysiotendens.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.