Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Fysiotherapie Rozengracht

 

Wat doet de organisatie?

Fysiotherapie Rozengracht is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, ademhalingstherapie en Sportrevalidatie.

De praktijk heeft verschillende specialisme: dry needling, lymfedrainage en oedeemfysiotherapie manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportrevalidatie, medische trainingstherapie, hypermobiliteitssyndroom, ademhalings- en ontspanningstherapie, oncologiefysiotherapie en het sportspreekuur. Meer informatie over het specialisme is op de site van Rozengracht te vinden. Er worden ook beweegprogramma’s aangeboden. Hieronder valt oncologische revalidatie, coronaire hartziekten, diabetes mellitus type 2, hartfalen, Parkinson en claudicatio intermittens en behandeling door de fysiotherapie.

 

Doelstelling

Fysiotherapie Rozengracht wil een praktijk zijn waarin medewerkers in een goede collegiale sfeer de beste kwalitatieve zorg kunnen leveren, en dat ook patiënten dit als zodanig ervaren. Door samenwerking binnen de praktijk kan ook hoogwaardige zorg geleverd worden bij meervoudige problematiek. Gestreefd wordt daar waar mogelijk deel te nemen aan multidisciplinaire samenwerkingsverbanden om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Bewoners uit het Middengebied kunnen gebruik maken van de behandelmogelijkheden, specialismen en beweegprogramma’s van fysiotherapie van Rozengracht. Daarnaast kunnen andere organisaties de bewoners uit het Middengebied doorverwijzen naar Rozengracht.

 

Contactgegevens

Adres: Rozengracht 6 4382 PA Vlissingen

Telefoon: 0118-417 071

E-mail: info@fysiorozengracht.nl

Website: www.fysiorozengracht.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.