Middengebied

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

EHBO vereniging

 

Wat doet de organisatie

De EHBO-vereniging biedt verschillende informatie/cursussen: eerste hulpdiploma, EHBOcursus, herhalingscursus, uitleg over 112 gebruik en het protocol prikincident. Binnen de EHBO-vereniging zijn er vrijwilligers preventief en actief aanwezig bij diverse evenementen (EHBO vereniging Vlissingen, 2017).

Doelstelling

Ervoor zorgen dat meer mensen hun kennis over eerste hulp kunnen uitvoeren in de praktijk.

 

Mogelijk belang voor Middengebied en andere organisaties

Ervoor zorgen dat de bewoners uit het Middengebied meer informatie hebben over eerste hulpverlenen. Daarnaast kunnen zij tegen betaling de cursus volgen en ervoor zorgen dat zij hun kennis kunnen toe passen in de praktijk.

Contactgegevens

Telefoon: 0118-472 303

E-mail: secretaris@ehboverenigingvlissingen.nl

Website: www.ehboverenigingvlissingen.nl

 

Heb je een leuk idee voor het Middengebied?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.

De sociale kaart in PDF

Download hier de sociale kaart in pdf formaat.