MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Wooncorporatie L’escaut

Doelstelling van de organisagtie

L’escaut woonservice werkt aan wonen. L’escaut stelt huurders centraal, waarbij de behoefte aan goede en betaalbare woningen in een prettige omgeving de leidraad is bij het ontwikkelen en innoveren van de dienstverlening.

Het mogelijk belang voor Vlissingen

De medewerkers van L’escaut zijn vakmensen, betrokken zijn bij de kwaliteit van de woondienstverlening en ondernemend. L’escaut kan worden ingeschakeld wanneer er problemen zijn op het gebied van wonen. Een aantal organisaties waar L’escaut bijvoorbeeld mee samenwerkt zijn: Orionis Walcheren, Hogeschool Zeeland en Gemeente Vlissingen.

Openingstijden

Bij de balie aan de Hermesweg 13 kan bezoek worden gebracht voor algemene vragen tussen 9.00 uur en 12.00 uur. In de middag kan dit alleen op afspraak. Telefonisch is L’escaut bereikbaar tussen 9.00 uur tot 16.00 uur op alle werkdagen.

Contactgegevens

Adres:
Hermesweg 13
4382 ND Vlissingen
E-mail: info@lescaut.nl
Telefoon: 0118 – 422 300
Website: www.lescaut.nl

 

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.