MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Kiddo’z

Doelstelling van de organisagtie

BSO Kiddo’z biedt kleinschalige, huiselijke opvang. De groepen bestaan maximaal uit 20 kinderen per dag, de leeftijden zijn van 4 tot 13 jaar. De kinderen leren met alle leeftijden te spelen en rekening te houden met elkaar. De pedagogisch medewerkers staan met zijn tweeën als er meer dan 8 kinderen zijn of met zijn drieën bij meer dan 16 kinderen, zodat elk kind voldoende aandacht krijgt en er veel ruimte is voor activiteiten en uitjes.

Kiddo’z staat voor spelen, chillen, ravotten knutselen en gezelligheid. Door de professionele, kleinschalige opvang biedt BSO Kiddo’z ouders de mogelijkheid werk en de zorg voor hun kind(eren) te combineren. Er wordt gewerkt met vaste pedagogische medewerkers en vaste invalskrachten zodat er altijd een bekend gezicht op de groep aanwezig is.

Ieder kind ontwikkelt zich op emotioneel, lichamelijk en op verstandelijk gebied in zijn eigen tempo. Bij Kiddo’z wordt er gewerkt met thema’s waarin er verschillende activiteiten aangeboden worden. Tijdens de uitvoering van de thema’s zijn de activiteiten gericht op verschillende leeftijdsgroepen, zodat elk kind in zijn eigen ritme, tempo en ontwikkeling kan mee doen

Het mogelijk belang voor Vlissingen

BSO Kiddo’z zorgt ervoor dat de ouders werk en de zorg voor hun kind(eren) kunnen combineren. Daarnaast kan Kiddo’z bijdragen aan het preventief voorkomen van problemen bij kinderen van 4 tot 13 jaar in samenwerking met de juiste ketenpartners. Hierbij valt te denken aan het voorkomen dat een kind in de Jeugdzorg beland of bijvoorbeeld bij het vroegtijdig signaleren en vaststellen van een stoornis bij het kind zodat hier zo snel mogelijk op ingespeeld kan worden

Contactgegevens

Adres:

Spuistraat 2
4381 HR Vlissingen
E-mail: info@bsokiddoz.nl
Telefoon: 06 – 41 62 45 19
Website: www.bsokiddoz.nl

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.