MijnVlissingen

Vlissingers voor elkaar

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Indigo

Doelstelling van de organisagtie

Indigo zet zich in voor mensen met (een risico op) psychische problemen door heel Nederland (Indigo, 2017). Er wordt direct en dichtbij hulp geboden, waardoor zo snel als mogelijk regie genomen kan worden op het eigen leven en er (weer) deelgenomen kan worden in de samenleving. Indigo doet zijn best om zorg in de eerste lijn vorm te geven, maar wanneer noodzakelijk wordt er vanuit de tweede lijn gewerkt. Hierbij is het hoofddoel dat er kwalitatief goede mentale ondersteuning in de nabijheid van de cliënten wordt geleverd.

Het mogelijk belang voor Vlissingen

De mensen in Oost- Souburg kunnen gebruik maken van de hulp- en dienstverlening die door Indigo geboden wordt.

Contactgegevens

Adres:
Govert Flincklaan 51
4383 WB Vlissingen
E-mail: info@indigozeeland.nl
Telefoon: 0113 – 246 060
Website: www.indigo.nl/locaties/indigo-in-vlissingen/gezondheidscentrum-govert-flinck/

 

 

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.