MijnVlissingen

Voor alle Vlissingers

Oost-Souburg

Ritthem

Middengebied

Binnenstad

Paauwenburg

Groot-Lammerenburg

Het coronavirus: wat betekent dit voor onze dienstverlening?

Als gevolg van het Coronavirus in Nederland is Stichting ROAT genoodzaakt haar sommige van haar activiteiten te beperken en een aantal activiteiten zelfs te stoppen.

Wij zullen de activiteiten rondom het jongerenwerk en het opbouwwerk tot en met 6 apil 2020 moeten stoppen. Deze gaan tot nadere informatie niet door!

Ook andere geplande bijeenkomsten met groepen mensen zoals de wijknetwerkbijeenkomsten zullen voorlopig niet door gaan.

Op 24 april staat het Frisfeest in het Arsenaal ingepland. De kaartverkoop moeten wij uitstellen tot na 6 april. Dit zal ook gedeeld worden op Instagram, waar de flyer voor het Frisfeest is uitgezet.

Normaal gesproken is er op woensdagochtend van 10:00-13:00 het Voedsel Uitgifte Punt. De uitgifte zal niet meer in ons gebouw in de Westerzicht kunnen plaats vinden maar direct vanuit de bus. Wij verzoeken u zich te houden aan de instructies bij het uitgiftepunt!

Wij volgen de strikte maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Het gebouw aan de Westerzicht is daarom nog maar beperkt toegankelijk. Mocht het toch noodzakelijk zijn om het gebouw te betreden, houdt u dan aan de instructies en aanwijzingen!

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0118 468 158, of per mail: info@stichtingroat.com

Onze initatieven – Vlissingen Breed

Heb je een leuk idee voor Vlissingen?

Laat het ons weten!

Oost-Souburg

Een dorp en kern waar de meeste inwoners van Vlissingen wonen. De omgeving heeft leuke winkels, sociale voorzieningen, scholen en wijkcentra. Het dorp bestaat uit de buurten Kern Oost-Souburg, Zeewijksingel, Groot-Abeele, Schoonenburg en Molenweg en omgeving. Woon jij in Oost-Souburg en wil je meer weten over Oost-Souburg op sociaal en maatschappelijk vlak, dan ben je hier op het juiste adres! Alles over Oost-Souburg  

Middengebied

In het hart van de gemeente ligt de wijk Middengebied. Het is een groot gebied met veel diversiteit in de samenstelling van de wijkbevolking. Er wonen ruim 10.000 mensen, bijna een kwart van alle Vlissingers. Lees alles over het Middengebied.  

Binnenstad

Deze pagina is nog in constructie

Paauwenburg

In de wijk Paauwenburg wonen circa 5.700 mensen in 2.640 huishoudens. De samenstelling is overwegend autochtoon, ca. 25% is van allochtone afkomst. De wijk is gesitueerd aan de westkant van Vlissingen in de nabijheid van strand en zee, gebouwd vanaf halverwege de jaren 60. Lees meer over Paauwenburg.

Groot-Lammerenburg

Bossenburgh, Rosenburg, Lammerenburg, Westerzicht, Papegaaienburg en West-Souburg: ruim wonen aan de rand van de stad. Een wijk met meerdere gezichten. Lees alles over Groot-Lammerenburg.