Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

WVO Zorg

Informatie over de organisatie 

De doelstelling van WVO Zorg is dat de mensen verbonden blijven met de mensen die hun dierbaar zijn en de wereld eromheen.

WVO Zorg biedt verschillende soorten zorg aan huis: thuiszorg, revalideren aan huis, maaltijdservice, huishoudelijke hulp, alarmering en dagbesteding. Op het gebied van wonen zijn er: woonzorgcentra, een zorgcentrum, verpleeghuizen, revalidatie, hospice. Daarnaast is WVO Zorg bezig met de bouw van appartementen Kop van het Dok in het Scheldekwartier. Meer informatie hierover is op de site te vinden.

Het Tuinhuis: is een ontmoetingsplek speciaal voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorger. Er kan mee geholpen worden in Het Tuinhuis maar je kan er ook komen om te genieten van de rust en de natuur. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, spelletjes te spelen, te tuinieren, puzzelen, lezen of creatief bezig te zijn. Daarnaast kan er ook geluncht worden. Er zijn voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen.

Wijkverpleging: WVO Zorg heeft meerdere thuiszorgteams in de wijk. Hierdoor ziet de cliënt vaak dezelfde gezichten, die de persoonlijke situatie kent. De gespecialiseerde thuiszorg verrichten medische handelingen zoals het toedienen van sondevoeding of pijnbestrijding, in overleg met de huisarts of specialist. 

De bewoners van Groot-Lammerenburg kunnen gebruik maken van de verschillende zorg- en dienstverlening aan huis bij ziekte, een handicap of ouderdom. Dit kan hulp of ondersteuning zijn bij het schoonmaken van het huis, klaarmaken van maaltijden of het opstaan en naar bed gaan.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van wonen, wanneer de persoon bijvoorbeeld niet meer zelfstandig kan wonen. Voor verschillende activiteiten kunnen de bewoners uit Groot-Lammerenburg ook terecht bij WVO zorg. Zoals bijvoorbeeld uitstapjes op cultureel of creatief gebied, maar ook cursussen en activiteiten zoals bijvoorbeeld omgaan met de computer. 

Contactgegevens

Locatie:

Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen

Telefoon:

0118 – 448448

E-mail:

Voor algemene vragen: info@wvozorg.nl
Voor vragen over onze zorg: zip@wvozorg.nl

Website:

www.wvozorg.nl

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.