Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Speelplein Bossenburgh

Informatie over de organisatie

Sport & Spel in een initiatief dat is opgezet door wijkvereniging Bossenburgh om kinderen de mogelijkheid te bieden om buiten te spelen. Iedere woensdagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur en iedere donderdag- en vrijdagmiddag van 15:15 uur tot 17:00 uur wordt het speelplein georganiseerd waarbij kinderen op het schoolplein van basisschool de Omnibus met materialen van de school mogen spelen. Hier worden onder andere skelters, springtouwen, ballen en ander speelgoed uitgeleend. Toegang voor Sport & Spel is gratis.

Contactgegevens

Locatie:

Slangenburg 3, 4385 HT Vlissingen

Telefoon:

+31653981940

E-mail:

michel@bossenburgh.nl

Website:

www.bossenburgh.nl/activiteiten-evenementen/speelplein

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.