Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Oudercafe Think

 

Informatie over de organisatie

 In tegenstelling tot wat de naam doet denken, is Think geen café alleen maar voor ouders en ouderen. Think is er voor verschillende doelgroepen zoals vaders en moeders, 65-plussers en volwassenen die op zoek zijn naar sociale contacten. Het oudercafé is laagdrempelig, je kan hier een kopje koffie komen drinken en kletsen met de andere bezoekers. Hierbij zijn kinderen ook van harte welkom om samen te spelen en krijgen zij een koekje en wat te drinken. Naast een gezellig samenkomen, biedt Think ook informatieavonden aan in samenwerking met de politie en BOA’s. De thema’s zijn gericht op veiligheid, een voorbeeld hiervan is informatie over brandveiligheid. Think oudercafé wordt georganiseerd op de woensdagochtend, maar binnenkort wordt het uitgebreid naar meerdere dagen.

De bewoners van Groot-Lammerenburg kunnen bij Think terecht voor sociale contacten, een luisterend oor en gezelligheid. Dit helpt vereenzaming tegen te gaan, niet alleen onder ouderen maar ook onder bijvoorbeeld moeders met jonge kinderen. Daarnaast is Think een plek waar je, je verhaal kwijt kan en hier naar geluisterd wordt.

Contactgegevens

Adres:

Slangenburg 3, 4385 HT Vlissingen

Telefoon:

06 12138408

E-mail:

shelleyjoziasse@hotmail.com

Website:

www.bossenburgh.nl/activiteiten-evenementen/het-oudercafe

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.