Groot-Lammerenburg

MijnVlissingen

Sociaal

Onderwijs en sport

Welzijn en hulp

Gezondheidszorg

religie

Marnixkerk

Informatie over de organisatie

De Marnixkerk is een protestantse kerk die naast erediensten ook

verschillende initiatieven onderneemt: 

 • Kids4life / teens4life
  Dit is een kinderclub waar kinderen en jongeren verschillende Christelijke verhalen kunnen luisteren, puzzels en tekeningen kunnen maken en andere kinderen ontmoeten.
 • Sunday Kids Club
  Deze kinderclub is bedoeld voor alle kinderen uit Vlissingen en Oost-Souburg. De kinderen komen op een zondag bij elkaar om samen te zingen, bidden, knutselen en spelen.
 • Walstraat 68
  Walstraat 68 is een ontmoetingsplek waar men terecht kan voor een kop koffie of thee. Daarnaast is er ook een winkeltje waar verschillende dingen zoals boeken gekocht kunnen worden. Dit wordt volledig gestuurd door vrijwilligers.
 • Christianity Explored
  Dit is een cursus voor mensen die belangstelling hebben voor het Christelijk geloof en meer willen weten hierover.

Contactgegevens

Locatie:

Marnixplein 41, 4386 AA Vlissingen

Telefoon:

0118 – 8553102

E-mail:

Via website: www.marnixkerk.nl/contact

Website:

www.marnixkerk.nl

Heb je een leuk idee voor Groot-Lammerenburg?

Laat het ons weten!

Sociale dienstverlening en belangenbehartiging

Hier vind je organisaties die zich bezig houden met dienstverlening en belangenbehartiging. Zij bieden hulp en advies op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld hulp bij schulden of een tegemoetkoming bij een laag inkomen. Dit zijn enkele voorbeelden, ook dienstverlening en belangenbehartiging is erg breed en divers in haar organisatie. Meer lezen.

Onderwijs, Sport en Entertainment

Bekijk welke organisaties te maken hebben met onderwijs, sport of entertainment. Hierbij kun je denken aan scholen, sportverenigingen, podiumgebouwen en verschillende spellen die georganiseerd worden in de buurt. Meer lezen.

Welzijn en hulpverlening

Op zoek naar organisaties die gericht zijn op welzijn en hulpverlening?  Bekijk hier organisaties die zich richten op de mentale gezondheid van mensen, hun (thuis)situatie en de omgeving. Hierin bieden zij hulp en advies. Het betreft een breed vlak aan hulpverlening. Meer lezen.

Gezondheidszorg

Hier vind je organisaties die zich inzetten voor de gezondheid van de mensen. Hier vind je onder andere huisartsen en medisch centra. Meer lezen.

Religie

Hier vind je organisaties die te maken hebben met geloof, dit kunnen verschillende soorten geloof zijn. Hierbij kan je denken aan kerken en andere religieuze organisaties. Meer lezen.